Најновије

БОМБА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ: Бивши центар Америке и освајач медаље опција Црвене звезде? (ВИДЕО)

Није тајна да је Црвена звезда у потрази за појачањем на позицији центра, а како незванично сазнаје портал ХотСпорт, један од играча који би могли да појачају црвено - беле јесте Дион Томпсон, бивши кошаркаш Бајерна из Минхена и Галатасараја.
Томпсон би, несумњиво, био огромно појачање за Црвену звезду, мада је питање колико је реално да стигне у Београд, узевши у обзир финансијске прохтеве бившег репрезентативца САД, који је са овом екипом освојио бронзу на Универзијади у Београду 2009, док са националним тимом има и сребро са шампионата света две године раније, за играче до 19 година.
Током досадашње каријере носио је дрес Бајерна из Минхена, Хапоела, Албе, Галатасараја, док је у љубљанској Олимпији зарадио и статус МВП играча купа Словеније.
Ове сезоне је носио дрес Галатасараја, али се већ неко време прича о томе да челници турског тима желе да прекину сарадњу са Томпсоном.
Иако на први поглед звучи тешко оствариво, није искључено да, под условом да заиста напусти Галатасарај, сјајни центар спусти финансијске прохтеве и други део сезоне проведе у Београду.
Исто тако, врло је могуће да је Томпсон тек једно од имена о којима људи задужени за појачања у Црвеној звезди размишљају, и да црвено-бели дрес обуче, уколико уопште стигне нови играч, неко тотално трећи, јавности непознат, попут Квинсија Милера.
Наравно, пре тога је потребно да буде потврђен његов одлазак из екипе Галатасараја, а у међувремену погледајте како је ове сезоне наступао за овај турски тим:
Извор: Хот Спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА