Најновије

НИКАДА НЕ БИСТЕ ПРЕТПОСТАВИЛИ: Ево зашто је настао орални секс!

Мало ко се кроз историју запитао зашто постоји орални секс, углавном зато што се као логичан одговор намеће то што нам пружа пријатан осећај.

Илустрација (Фото: redtube)

Чини се да се људи не упуштају у орални секс само зато што пружа добар осећај и јер је добра припрема за праву ствар, већ постоје прави научни разлози за то, тврди Дејли стар.
Студија објављена у часопису “Journal of Reproductive Immunology” тврди да је еволуција заслужна за настанак оралног секса.
Наиме, научници су закључили да се оралним сексом тела жена лакше навикавају на ДНК партнера. То доводи до оснаживања жениног имунитета током трудноће, јер њено тело плод неће гледати као нешто страно.
С друге стране, мушкарци, барем према научницима, пружају женама задовољство, јер се тиме смањује вероватноћа да ће партнерке бити неверне.
Истраживачи са Универзитета Окланд разговарали су са 243 мушкарца у хетеросексуалним везама како би дознали задовољавају ли орално партнерке како би оне биле срећније или имају неке друге разлоге.
Показало се да су мушкарци склонији оралном сексу у два случаја, ако су им партнерке атрактивне и ако страхују да би могле да их преваре.
Од чега зависи величина вагине, а није број партнера погледајте ОВДЕ.
Извор: Дејли стар, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА