Најновије

АНАЛНИ СЕKС АЛИ НАОПАЧКЕ: Жене су признале да откидају на ову врелу позу

"Дечко је пристао да ја њега задовољим на овај начин јер сам му рекла да не зна шта пропушта"....

Слично је, само је мало обрнуто (Фото: Јутјуб)

Анални секс је и даље нека врста табу теме. Мушкарци га обожавају из више разлога а како су навели, на емоционалном нивоу се тако осећају интимније са партнерком али је реч и о порнографском стандарду. Поред тога воле га јер мисле да ће пропустити нешто јако важно ако га не практикују јер то "сви раде", узбуђује га што има сву контролу и моћ над вама, у питању је нешто другачије јер ретко који парови практикују анални секс свакодневно, просто се пале на женске задњице и друго, листа је заиста подугачка.
С друге стране, постоји мишљење да жене мрзе анални секс што је вероватно само предрасуда. Жене су највише уплашене али даме које су пробале врло радо се враћају. Ипак, постоји посебна склоност жена ка аналном сексу, а у питању је замена улога уз помоћ помагала, популарно названог стреп-он.
На једном сајту, жене су отворено говориле о свом искуству када је у питању анални секс наопачке.
- Мој дечко обожава анални секс па му га често приуштим. Једне вечери, након што смо завршили, рекла сам му да не зна шта пропушта. После много убеђивања, пристао је да заменимо улоге, па смо дан касније отишли да купимо стреп-он и овог пута сам ја њега задовољила. Прихватио је то момачки, али није пожелео да поновимо искуство, а мени се допало - каже Дајана (29).
- Мој дечко никада није желео ништа у близини своје задњице, а мени је одувек била фантазија да баш то пробамо. Једне вечери, док смо обоје били припити, намазала сам лубрикант на кажипрст и почела да га задовољавам. То му се допало, па сам га после пар недеља изненадила и са стреп-оном. Морала сам да га напијем, али напокон је пристао, и било нам је фантастично - каже Ава (25).
- Једне вечери сам само извадила стреп-он, а њему су очи биле као тацне. Никако није желео да испроба, али сам га некако убедила. У почетку је било лоше, али у једном тренутку смо се обоје опустили па је недуго потом тражио да поновимо то - каже Селест (32).
-  Предложила сам мужу то из зезања, а он је мртав хладан пристао. Заправо, толико је све ишло глатко и толико је уживао и био опуштен да сада сумњам да му је то уопште било први пут - испричала је Клер (25).
- Мрзим анални секс и на њега пристајем само због мужа и у ретким приликама. Толико га мрзим да сам натерала мужа да пробамо обрнуте улоге. Када смо то и урадили, мени није било ништа посебно, а он каже да му је било ужасно. Ипак, јако ми је драго што смо то урадили да би он видео како се ја понижено осећам док имамо анални секс - написала је Џил (27). Да видите зашто је уопште настао орални секс, погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА