Најновије

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ ВЕЋ ТРЕСУ СРБИЈУ: Вучићу на црту излази кошаркашки ас!?

Тражи се кандидат који би могао да стане на црту актуелном премијеру Србије Александру Вучићу, али је проблем што нико од кандидата који су до сада помињани не може да спречи лидера СНС-а да победи већ у првом кругу председничких избора уколико одлучи да се кандидује.

Дејан Бодирога (Фото: Јутјуб)

Зато поједине дипломате западних земаља траже општеприхваћену личност, а међу неколико кандидата се издвојио наш прослављени кошаркаш Дејан Бодирога, за кога се зна да је и даље врло популаран у нашем народу.
- Странци су свесни да мало ко ван београдског „круга двојке” зна за Сашу Јанковића. Они немају поверења ни у Вука Јеремића, за кога постоје информације да шурује са Русима, а ни добар део опозиције га не жели. Зато се тражи кандидат изненађења, који је до сада неукаљан и који би могао да повуче гласове - каже добро обавештени извор листа Ало. Међутим, још није познато да ли је до Дејана Бодироге стигла понуда да уђе у председничку трку, нити како он на све то гледа и да ли би такву понуду прихватио. Они који га познају тврде да не спада баш у људе којима би бављење политиком било највећи изазов у животу, али исто тако сматрају да то не би било ни немогуће.
Бодирога тренутно живи на релацији Србија-Италија и последњих година је окренут бизнису. Његова фирма ЕWГ бави се производњом паметних електричних бројила, њиховом контролом и сертификовањем и прошле године је заједно са једном француском фирмом победила на тендеру Електропривреде Србије за набавку 250.000 бројила и ИТ опреме. Током лета већ више од деценије у Требињу организује свој кошаркашки камп, а велики је пријатељ са владиком захумско-херцеговачким Григоријем.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА