Најновије

ШОК У ЗВЕЗДИ: Миодраг Божовић напушта црвено-беле?!

Упркос томе што је обезбедио јесењу титулу црногорски тренер Миодраг Божовић ковертирао је оставку на место шефа стручног штаба фудбалског клуба Црвена звезда.

Божовић (Фото: Јутјуб)

Децембарски дани одлуке, на нашем највећем стадиону, лагано добијају коначне обрисе.
Црвена звезда је суверено приграбила и овогодишње јесење почасти, коло пре краја обезбедила прво место, али ће у наставак сезоне, по свој прилици, упловити са новим тренером!
Одавно се, око Звездиног стадиона и кулоарима, шушка да је Миодраг Гроф Божовић, незадовољан општом климом у српском фудбалу, решен да донесе радикалну одлуку о раскиду сарадње.
Како се јесен ближи крају, све су гласније потврде да је црногорски стручњак напокон преломио и решио да напусти Србију.
На расплет, како тврде добро обавештени, не би требало дуго да се чека. Наводно, Божовић је планирао да, одмах после гостовања у Сурдулици, јавно обелодани одлуку, а дан касније, на конференцији за медије, дефинитивно објасни разлоге за повлачење.
После свега, извесно је да ће Гроф, са најближим сарадницима Војиславом Ћаловом и Сашом Петровићем, отићи из Црвене звезде са ореолом победника и једних од најуспешнијих тренера у клупској историји.
Притиснут свакојаким проблемима, чак и егзистенцијалне природе, наш највећи клуб са црногорским тренером на клупи, ипак, није успео да овог лета оствари један од приоритетних циљева – пласман у лигашку фазу европских клупских такмичења.
Сјајан шампионски низ, из прошле сезоне, јесенас је гарниран првим местом и после свега, уз снажну подршку јавности, Божовићу ће врата највећег клуба, у којем је градио и играчку каријеру, увек бити отворена...
До тада, оставка је већ ковертирана и за три дана требало би да буде отворена...
Извор: Спортски Журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА