Најновије

"ИМАТИ НЕШТО У УСТИМА ТЕ ВЕЛИЧИНЕ ВРЛО ЈЕ НЕОБИЧНО": Жене описале како им је док орално задовољавају мушкарце!

"И звук мљацкања ме узбуђује."

Илустрација (Фото: beeg.com)

Велики број девојака и жена спремно је да орално задовољи свог партнера, али већина њих ретко о томе прича, бар не пред мушкарцима. А вероватно сте се некада питали како је њима док пружају фелацио. На ово питање одговарале су кориснице друштвене мреже "Quora", а ми вам доносимо неколико њихових постова:
"Уживам у томе. То је пријатна сензација у мојим устима. Мирис, укус, призор, физичка сензација, и звук мљацкања, све ме то узбуђује. А то што знам да мом партнеру прија заиста је фантастично. Такође је дивна и сигурност јер не морате да бринете о нежељеној трудноћи."
"Чудно је и дивно. Имати нешто те величине у устима на дуже време је врло необично. А чињеница да пулсира и да је органско само побољшава ствар. Поред физичке необичности, има нешто и у пажњи мушкарца, која је у том тренутку неподељена, а такође имате и осећај моћи и контроле над њим."
"За мене, то је ствар моћи. То је једна од ретких ситуација у сексу где жена управља и одређује како ће се све одвијати."
"Увек сам спремна да га узмем орално и радујем се томе. Волим да вртим језиком преко врха пениса и да осетим предсемену течност. Нарочито обожавам када једно другом истовремено пружамо орално задовољство. Поза 69 отвара еротске канале у мени." На коју позу у аналном сексу жене откидају погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА