Најновије

РЕКАО ЈОЈ ДА ЛОШЕ ИЗГЛЕДА: Карлеуша брутално извређала, испсовала и запретила Шешељу!?

Војвода упутио комплименте Цеци и Секи, а Карлеуши рекао да чак и лоше изгледа, на шта га је она, између осталог, назвала "олошем" и "изопаченим несрећником".

Карлеуша прети Шешељу (Фото: ЈуТјуб)

Рат између Војислава Шешеља и Јелене Карлеуше се наставља. После "примирја" које је трајало годину дана, лидер радикала одлучио је да подгреје њихов сукоб, па је гостујући у живој емисији на порталу Еспресо за ЈК рекао све лоше. "Шта мислите о Цеци Ражнатовић, Јелени Карлеушу и Секи Алексић?", гласило је питања једног гледаоца. "О Секи имам изразито позитивно мишљење, о Цеци мислим да лепо пева, а о Карлеуши немам шта позитивно да кажем. Она по мом мишљењу лоше пева, лоше изгледа, лош је човек", као из топа је одговорио Шешељ. Позната по томе што оштро одговара на сваку негативну реч о њој, Јелена је лидеру радикала узвратила бруталним псовкама, увредама, а на крају је чак и припретила. "Ах, зар је та пи*кетина што напада жене још увек жива?! Запитала бих се какав сам ја човек да тај зликовац мисли нешто добро о мени. Тужно је да тај олош још увек добија медијски простор у српским медијима, ако узмемо у обзир колико је зла нашој земљи и нашем народу његово лудило донело. Пошто је небројено пута рекао да му је драго што су убили премијера Ђинђића, питам се како овом изопаченом несрећнику још увек неко није **** матер. Нека обрати пажњу на коре од банана, да се случајно не оклизне", изговорила је Карлеуша.

Историја сукоба

За разлику од Карлеуше, Сека Алексић није била вољна да одговори на Шешељеве комплименте, док је Цеца Ражнатовић била недоступна за коментар. Подсетимо, ово није први пут да Јелена Карлеуша и Војислав Шешељ јавно размењују увреде и псовке. Прошле године певачица је била револтирана изјавом лидера радикала о покојном премијеру, па му је оставила поруку на Твитеру. "Шешељ поновио да је добро што су убили Ђинђића. На то само треба додати да је добро што Шешељ умире од рака", написала је певачица. Након тога, Шешељ је на конференцији за новинаре иронично изјавио да се диви Јелени. "Она живи и пева без мозга. Она је феномен, ја се томе дивим", рекао је лидер радикала прошле године. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА