Најновије

НАВИЈАЧИ ДИГЛИ ГЛАС: Ево шта су љуте "Делије" поручиле јавности (ФОТО)

Присталице Црвене звезде издали саопштење.

Делије (Фото: Јутјуб)

Навијачи Црвене звезде су се јавно огласили поводом гласина да ће тренер фудбалског клуба Црвена звезда Миодраг Божовић напустити "Маракану", које су се појавиле после дуела са Радником из Сурдулице. "Делије" још не знају шта ће бити са актуелним шефом стручног штаба, а поруке које су јуче и данас слали Звездан Терзић и Блажо Раосављевић нису их умириле.
Осим тога, у недељу се на једној друштвеној мрежи појавила порука коју су поједини медији пренели као став навијачке групе "Делије Север 1989", због чега је та групација данас реаговала.
- Поводом написа у појединим новинама где се ваде цитати са лажних инстаграм и фејсбук профила у име наше групе, желимо да скренемо пажњу да сем фејсбук странице "фондација делије" и " бутик делије", ми као група немамо никакве везе са осталим групама које су направљене на било којој друштвеној мрези. Навијачи Звезде могу слободно све оне који у наше име отварају такве налоге да сматрају провокаторима и људима који не мисле добро ни нашем клубу ни групи.
Колико је све то злоупотребљено довољно говори показатељ да такве групе на друштвеним мрежама имају по неколико десетина хиљада пратилаца. Дужни смо да скренемо пажњу тим људима да су преварени и да било шта што прочитају на тим страницама нема везе са нашом групом - поручиле су "Делије".
Подсећања ради, спорни коментар, који је на једном "Твитер" налогу, потписан са "Делије Север", гласи овако:
- Уколико је истина да Гроф последњи пут води екипу у среду, Терзић и екипа знају какви су им услови дати уколико не желе проблеме.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА