Најновије

ПАЛИ 100 ПОСТО: Уз ових неколико трикова, свака може бити твоја у року од 10 минута!

Само храбро!

Фото: cbc.ca

Први минути после упознавања су најважнији. Ево неколико савета који ће вам помоћи да оставите најбољи могући утисак на девојку која вам се свиђа.

Приђи јој самоуверено

Немој се претварати да си је случајно срео. "Мушкарци имају обичај да разговарају једни с другима из углова из којих се може избећи сукоб. Али жене се суочавају једне с другима и одржавају контакт очима", појашњава антрополог Хелен Фишер са Универзитета Рутгерс и ауторка књиге "Зашто волимо".

Стисни јој руку

Добро руковање није пречица до њеног кревета, али вас лоше може покопати. Руке су препуне тактилних живаца и људи са слабим, трапавим руковањем се доживљавају као стидљиви и неуротични, према недавно спроведеном истраживању на Универзитету Алабама. Према томе, пружите јој чврст, али не и стисак који ломи кости.

Провоцирај

Реци јој нешто што ће извући детаље о њој. Похвали њено друштво или пријатељицу с којом је дошла. Питај како су се и где упознали. Из тога можеш много да сазнаш: где воли да излази, можда и чиме се бави, какве особине код других људи воли...

Не хвали се

Жене слушају врло пажљиво тражећи знакове статуса и образовања, зато нема потребе да се сам хвалиш, отворено. Труди се само да наговестиш о ономе што знаш или поседујеш. Њој је важније да си духовит, љубазан и амбициозан, него да јој испред носа, на пример, машеш кључевима свог скупоценог аутомобила.

Шаљи сигнале да си добар у кревету

То не значи да будеш вулгаран, да помињеш секс, да је нападно гледаш... Не! Наручи боцу вина, покажи префињен укус у музици, на пример, она ће по томе претпоставити да имаш и друге квалитете, вредне истраживања у интимнијој атмосфери. Ови трикови, наравно, најбоље функционишу ако их испробате на сексуално активнијим женама, а како препознати такву, можете да прочитате ОВДЕ. Извор: Мен'с Хелт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА