Најновије

УХАПШЕНЕ "ДЕЛИЈЕ" ИЗ ВУКОВАРА! Хрвати их терете за паљење шаховнице на трибинама!

Хрватска полиција ухапсила је тројицу навијача Црвене звезде из Вуковара под оптужбом да су пре месец дана у Крушевцу, на утакмици црвено-белих са Напретком, запалили шаховницу.

Делије (Фото: Јутјуб)

Тог дана је Хрватска обележавала 25 година од пада Вуковара, а "делије" су тог дана у Крушевцу на трибинама стадиона запалиле шаховницу.
Хрватска полиција је, наводно, идентификовала тројицу навијача Звезде из Вуковара, од 18, 23 и 26 година, за главне кривце за скрнављење државне заставе, мада је на саслушањо било чак 15 навијача, пише "Јутарњи лист".
- Криминалистичко истраживање над више особа с подручја Вуковарско-сремске жупаније окончано је 15. децембра, а сазнања упућују на сумњу да су три особе, хрватски држављани,  у доби од 18, 23 и 26. година, 19.11.2016. године на подручју Републике Србије за време одигравања фудбалске утакмице запалили заставу Републике Хрватске. По окочању криминалистичког истраживања особе су  уз казнену пријаву, надлежном државном тужилаштву, предати  притворском надзорнику - стоји у саопштењу хрватске полиције.
Полиција је, наводно, идентификовала навијаче на основу фотографија са утакмице, које су освануле на друштвеним мрежама.
Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА