Најновије

ШУЛЕ ПРАВЕДНИК: Са Јанковићем и Јеремићем прави "Савез за праведну Србију"!

Демократска странка озбиљно се припрема за предстојеће председничке и ванредне парламентарне изборе, који би требало да буду одржани 9. априла 2017!

Драган Шутановац (Фото: Јутјуб)

Тренутно су у току врло озбиљни разговори да се формира „Савез за праведну Србију“, а лидери би били заштитник грађана Саша Јанковић, бивши шеф дипломатије Србије Вук Јеремић и лидер демократа Драган Шутановац.
- О функцијама и кандидатима још се није разговарало јер Демократска странка жели да то не буде гласање за човека, већ за политику. Планирају да тај савез понуди конкретну политику за младе који су завршили факултет, пензионере, пољопривреднике и жене - тврди извор близак ДС-у. Како додаје, Демократска странка заправо кандидује решења и намеравају да с дефинисаном политиком изађу пред бираче. - Ко ће бити кандидат за шта, зависи од процене. Демократе рачунају и на лидера Покрета „Доста је било“ Сашу Радуловића - открива извор. Како Демократска странка у недељу има седницу Главног одбора, тада ће се и прецизати ова идеја. - Свакако неће бити неких битнијих измена планова када је реч о том савезу јер су сви до сада позитивно реаговали - закључује. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА