Најновије

НОСТРАДАМУС ЈЕ ВИДЕО УСПОН ПУТИНА И ДОЛАЗАК ТРАМПА: Пророкова упозорења за 2017. изгледају застрашујуће!

Након године пуне изненађења и политичких брига, верници су још једном погледали Нострадамусове списе како би покушали да предвиде шта ће донети нова година.

Нострадамус (Фото: Јавно власништво)

На светској сцени, Кина би могла да начини храбре потезе да излечи “економски дисбаланс“ у свету са далекосежним последицама, наводе верници.
Италија би се могла суочити са тешком финансијском ситуацијом, са порастом незапослености и кредитима који ће је учинити “епицентром“ свеже кризе еврозоне.
Ова земља је изгледа спремна да искуси економско превирање и дубоку банкарску кризу у светлу резултата италијанског референдума и одлуке Матеа Ренција да поднесе оставку.
- "Тренутна суперсила,“ за коју се верује да се односи на САД, очекује се да постане све необузданија и некомпетентна у години када ће господин Трамп ступити на дужност.
Још једно пророчанство каже да се предвиђа ново примирје између Русије и Украјине, којем ће се супротствити САД, али прихватити ЕУ.
У Латинској Америци се предвиђа да ће се владе удаљити од левичарске политике, што ће помоћи у припреми за потенцијалне грађанске немире.
Најстрашније од наводних пророчанстава је “Врући рат“ око глобалног загревања и смањења ресурса, уз, како се наводи, највеће претње од биолошког оружја и тероризма.
Што се тиче технологије, Нострадамус је предвидео да ће такозвано рачунарство у облаку постати стандард, соларна енергија ће бити шире распрострањена и преовлађујућа, а комерцијална путовања у свемир ће се одвијати са орбиталним летовима широм Земље.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА