Најновије

ЗВЕЗДА ИЗДОМИНИРАЛА ПАРТИЗАН: Погледајте како је освојена прва титула (ВИДЕО)

На Звезда ТВ, у серијалу "Легенде Маракане" објављена је нова епизода, у којој је емитован наставак приче са Миодрагом Петровићем Малишом, голманом који је у Црвеној звезди од првог дана њеног оснивања.

Доминација (Фото: Јутјуб)

Овог пута, Петровић се присетио освајања прве шампионске титуле и радости коју су црвено-бели донели својим навијачима те 1946. године. Била је то титула првака Србије јер те сезоне није постојало савезно првенство.
- Оно је на основу пласмана у републичким првенствима формирано наредне сезоне. Звезда је тако прву титулу шампиона Србије освојила још 1946. чак 61 годину пре оне званичне 2007. године. Све гласнија су размишљања да би клуб требало да тражи начин да се та титула призна као званична. Говорио је и о томе какав је осећај био подићи први пехар у историји Звезде освојен у Купу након победе над Партизаном од 3:0. Петровић није заборавио да спомене ни све оно што је научио од првог Звездиног тренера Банета Секулића као ни своје саиграче који су били најзаслужнији за добру атмосферу у Звездиној свлачионици крајем 40-их година прошлог века. Легендарни голман присетио се и једне од најубедљивијих победа у Еврпским утакмицама када је наш тим савладао француски Бордо са 9:2 - наведено је на сајту црвено-белих. 
Шта је Деки Станковић поручио делијама погледајте ОВДЕ.
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА