Најновије

КАД КОМШИЈА НАВАЛИ НА КОМШИНИЦУ: Развалио сам је од секса, па онда... (18+)

У згради до моје живи моја комшика на коју се дуго ложим јер је веома сексипилна жена. Она има 40 година и веома заносне облине. Увек када долази код моје маме на кафу она има на себи тесну одећу која осликава њене предивне груди али и оно најбоље на њој, њену веома секси гузу.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Једно недељу дана сам био сам кући јер су ми родитељи отишли у село. Она је то знала али се правила као да не зна. Позвала ме је телефоном као да тражи моју маму и ја сам јој одговорио да су ми родитељи у селу. Позвонила је на врата и ја сам потрчао да их отворим. Отворио сам врата и када сам је угледао могао сам да осетим ерекцију у мојим гаћама. 
Ухватила ме је за руку, али је у том тренутку и прислонила своју буљу на мој пенис. То је намерно урадила и држала је задњицу припијену уз њега неких 5-10 секунди. Када је то урадила приметио сам и да је мало издахнула. Онда сам помислио ако јој оволико прија како би само била бучна кад би је ј*бао.  Кренула је да скида брус и танге, а ја своје гаће. Потом је рекла – „Нећу да ти пушим јер хоћу да се љубим с тобом још, али имам велику жељу да ти га још више учврстим.“ И тако је кренула да ме љуби док сам ја месио њене сисе.
Рекла је да прво хоће да је јебем у мисионарској пози, на великом каучу. Био сам пресрећан што сам јој га конацно увалио. Док сам лежао преко ње пунио сам је полако, а онда је уследило све брже и брже. Тако сам је разваљивао да је она кренула да стење – „А, ааа, ааааа хоћу још. Твоја сам, ради са мном шта год пожелиш. Тооо, само тако настави". И после је рекла – „Ајде сад на крају хоћу да ме ј*беш у пози као када смо се масирали, када сам ти била у крилу и када сам ти ставила руке око врата и раширила ноге “. Тако смо се и наместили и наравно љубили се за то време. Кренуо сам у акцију и у исто време сам јој лизао сисе. Ја сам је наравно све јаче и јаче ј*бао, а она се толико припила уз мене да ми је гурала на фацу њене сисе. Онда смо успорили и почели смо да се љубимо поново. 
Онда сам устао и наставили смо стојећки, држао сам јој ноге а она је њене руке ставила око мог врата.  Онда сам је развалио у наредних 10 секунди и уследило је моје свршавање. Била је пресрећна, као и ја, и одмах смо отишли у купатило да се поново окупамо, само што смо се овог пута и појебали. И даље сам свом снагом пунио невероватну гузу док је она стењала и вриштала од среће. После смо још неколико пута код мене, а и код ње кући имали невероватан секс. Погледајте ОВДЕ исповест жестоког секса београдске адвокатице са робијашем! (18+)
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА