Најновије

ФЕДЕРЕР ПРИЗНАО: Сви јуримо Новака (ВИДЕО)

Легендарни швајцарски тенисер Роџер Федерер признао је да сви на АТП туру покушавају да пронађу решење за игру Новака Ђоковића.

Јури, али не стиже (Фото: Синхуа)

Претходних пет година на АТП туру је обележила доминација Новака Ђоковића која је кулминирала освајањем четвртог узастопног Грен слема на Ролан Гаросу ове године, што никада нико није успео од када се Грен слемови играју и на бетону. Рекордер по броју освојених Грен слемова такође додаје и да још увек верује да може да освоји још један, 18. Грен слем.
„Надам се да је 18. Грен слем одмах иза угла, а ако није, онда ништа. Покушавам да размишљам позитивно да то може да се догоди или да би то требало да се догоди или да радим све што могу да бих то остварио. Тако да увек говорим позитивно у свом тиму о својим шансама да освојим још један Грен слем и да добијам те важне мечеве када је најважније, као и да будем физички тип-топ када дође полуфинале или финале“, каже Федерер.
Федерер је признао да су на АТП туру покушавају да ’пробију’ српског великана.
„Свима је тешко да га пробију. На нама је да смислимо план и пронађемо начин да победимо Новака. Енди је то помало показао и можда улио наду осталим играчима да постоји већа шанса за освајање Грен слемова. Ја лично још увек верујем у то, али само ће време рећи да ли је то могуће или не.“
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА