Најновије

"НЕ МОГУ, АНА ЈЕ ТУ": Гојковићка одузела реч Мартиновићу када је оплео по промоцији хомосексуализма! (ВИДЕО)

Делује као да унутар владајуће коалиције постоје супротстављени ставови поводом хомосексуализма и његове промоције у школским уџбеницима.

Гојковићка одузела реч Мартиновићу због министарке лезбејке (Фото: ЈуТјуб, Правда)

На апел посланице ЛСВ Маринике Тепић да посланици не гласају за избор Данице Маринковић за чланицу Одбора Агенције за борбу против корупције, шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић одговорио је на интересантну примедбу због чега је Маринковићка "неподобна" за обављање те функције. Наиме, Мартиновић је, на скупштинској седници у петак, оценио да је главна замерка Маринковићевој што је она удата и што има децу и што је то наведено у њеној биографији. Он је, затим, читао наводе из уџбеника који су, како је навео, промовисали Бојан Пајтић (ДС) и Мариника Тепић (ЛСВ) осврћући се на себи својствен начин на дефиниције и изводе истраживања о хомосексуалности. Мартиновић је изнео низ невероватних цитата из поменутог уџбеника који промовишу хомосексуалност и накарадне поставке породичног живота. Посланици су на то негодовали, а председница Скупштине Маја Гојковић је, у стилу "доброг друга шаптача на часу", добацила посланику владајуће странке да је на седници и Ана Брнабић, први српски министар који је јавно декларисани хомосексуалац (лезбејка).
Подсетимо, министарка Брнабић у петак је у Скупштини присуствовала расправи о сету предлога закона. На констатацију Тепићеве да је Мартиновић управо тиме увредио и министарку, Гојковићева је посланици искључила микрофон и одредила паузу.
Извор: Н1, Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА