Најновије

РУСКО-ТУРКА САРАДЊА ЈОШ ЈАЧА: Убиство руског амбасадора је само вапај глобалиста у агонији!

Убиство руског амбасадора, Андреја Карлова, је стварна трагедија. Али, овај пут то неће покварити руско-турску сарадњу.

Убиство руског амбасадора неће покварити руско-турску сарадњу (Фото: katehon.com)

Пише: Александр Дугин Ова ситуација није иста као и прошлогодишње убиство наших пилота, у организацији Гиленове мреже. Турска страна, у том случају, није признала своју грешку и није се извинила од сâмог почетка. Та ситуација је скоро уништила односе између Русије и Турске.
Након злог убиства нашег амбасадора, турска страна је одмах, у року од неколико минута, послала своје извињење руском народу и владу, неколико минута. Лично сам примио саучешће неких веома утицајних политичара из Анкаре. И турска и руска страна су показале намеру да наставе са нашим приближавањем.
Извршилац овог крвавог убиства је већ идентификован као члан Гиленове мреже. Истог дана, дошло је до терористичког напада у Немачкој, у организацији Даеша, тако да, мислим да смо сведоци агоније глобалистичке администрације, која је приморана да напусти Белу кућу. Они су покушали да униште руско-турске односе на дан гласања Изборног колегијума. То је био њихов последњи напад на наше стратешко партнерство.
Реакција нашег председника Владимира Путина је, такође, била сасвим другачија од реакције након обарања нашег авиона, јер је Путин сада директно окривио мреже исламистичких фундаменталиста који су били иза тог убиства, а и показао је разумевање за тешку ситуацију у којој се налази председник Ердоган.
Због тога сам апсолутно сигуран да, овог пута, инцидент неће повредити руско-турске односе. Ми ћемо наставити да развијамо нашу заједничку стратегију о Сирији и радићемо заједно, како би се организовала стабилна и мирна ситуација на Блиском истоку. Наша сарадња ће бити јача и дубља, након тако болног тренутка.
Изгубили смо једног од најбољих дипломата.  Нашег хероја, амбасадора Андреја Карлова, који је толико допринео у спашавању односа наших земаља, убио је кукавица, на тако јадан начин -пуцњем у леђа. Ово није само терористички, већ и чин бешчашћа.
Организатор ће платити велику цену за ово убиство. Наш најјачи и најгласнији одговор на овај злочин ће бити наставак руско-турског стратешког савеза, убрзавање турског повлачења из НАТО и стварање новог евроазијског савеза. То је једини разуман и симетричан одговор, јер наши непријатељи - глобалисти - страхују овом тренутку више него било што шта друго раде. Ништа неће зауставити наш напредак у стварању мултиполарног и демократског светског поретка. Извор: katehon.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА