Најновије

ЗАТЕКЛА ЈЕ ЋЕРКУ ДОК ОРАЛНО ЗАДОВОЉАВА ДЕЧКА: Био је усред оргазма али ни то није врхунац пропасти

Сп*рма је кренула да шикља баш кад је мајка ушла.

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

Питање је да ли има ичега непријатнијег од ситуације у којој вас неко од ваших родитеља, или родитеља ваше партнерке/партнера ухвате усред секса. То врло добро зна и корисник друштвене мреже "Редит", који је решио да са осталим корисницима подели своју причу:
"Ово се догодило пре годину дана. Имао сам 17 година, и ја и моја девојка кренули смо у акцију у кући њених родитеља док они нису били ту. Отишли смо на спрат, и ушли у купатило. Скинули смо се, а она је почела да ме љуби по телу. Био је то феноменалан осећај. Почела је да ме орално задовољава и то је било још боље.
Прошло је неких десетак минутак када сам чуо звук у приземљу, али сам мислио да је за то крив пас. Наставили смо са радњом, а ја сам био близу врхунца. Пре него што сам схватио шта се уопште дешава, врата су се отворила и њена мајка је стајала на прагу и гледала ме погледом толико оштрим да би могао да исече дијаманте. А да ствар буде још гора, баш у том тренутку, доживео сам оргазам. Све се просипало по њеним устима док сам гледао у очи њене мајке.
Ако мислите да је ово баш лоше, чекајте, јер су ствари постале још горе...
Ја сам викнуо и њена мајка је викнула и стајали смо који секунд, пре него што је њена мајка почела да вришти. Морам да напоменем да моја девојка није волела да гута сперму. Њена мајка је вриштала: "Шта има да кажеш на ово?", и томе слично, а онда је дошло до једног од најстрашнијих, а опет, и најсмешнијих момената у мом животу. Моја девојка је кренула да каже "извини", али је заборавила да су јој уста пуна мог семена. Тек што је заустила, сперма је излетела напоље и пала на под, а нас троје смо зурили у тај призор, који је деловао као успорени снимак. Пошто се поштено извриштала на мене говорећи ми да се никада не вратим, отишао сам.  Вероватно вам је већ јасно да више нисам са том девојком.
ОВАКО изгледа савршени пенис по мишљењу жена! И идеална величина ће вас баш изненадити!
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА