Најновије

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ИЛИ НЕ: Највећа сексуална фантазија код жена је...

Студија која је укључивала 3.000 девојака покушала је да открије њихове најскривеније сексуалне фантазије. Ево занимљивих открића која нас и нису много изненадила.

Илустрација (Фото: flickr.com)

У једном недавном истраживању у коме је учествовало 3.000 жена урађена је детаљна анализа како би се дошло до података о сексуалним фантазијама девојака, односно када, где и о чему маштају.
Резултати су открили да чак 84 процента девојака има фантазије о сексу са колегом или шефом са посла.
Људи са богатијим искуством знају да веза са колегама није баш најбоља идеја и то из много разлога. Али ипак те ствари се догађају стално и свуда.
Добијени подаци су такође показали да су жене склоније авантурама, да су спремније за секс на необичним местима од мушкараца и да преферирају "ноћну акцију".
Чак 84 процента жена је признало да машта о сексу са колегама, док се њих 16 процената негативно изразило о тој идеји.
Штавише, 71 проценат њих је изразило жељу да остану неколико сати после пословних обавеза са својим шефом у интимној атмосфери.
Постоји разлог зашто канцеларије нису попришта љубавних сцена, а статистике су показале да људи више воле чињеницу да су запослени од необавезног секса.
Око 40 процената испитаница није спремно да угрози своје дугогодишње везе, остатак се плаши губитка посла, један део правних последица, а највећи број њих могућег осећаја кривице и стида.
Иако је идеја о страсној вези на послу лоша идеја, лепо је знати да нису само мушкарци ти који замишљају своје колегинице без одеће, већ је исти случај и са нежнијим полом.
ОВАКО изгледа савршени пенис по мишљењу жена!
Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА