Најновије

ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: Саша Радуловић - трубадур парламента

Потпредседница Владе Зорана Михајловић оценила је да је Скупштина Србије у протеклих 26 година парламентаризма доживела свашта.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Међутим, она каже да је парламент први пут добио трубадура - Сашу Радуловића, који ће, како каже, и остати запамћен као обичан трубадур.
- Скупштина Србије у протеклих 26 година парламентаризма доживела је свашта, од чупања каблова, изношења Шешеља, поливања водом, гађања ципелама, до физичких обрачуна. Али данас је парламент први пут у својој историји добио трубадура - Сашу Радуловића - навела је Михајловић у саопштењу. 
Према њеним речима, лидер покрета Доста је било успео је да у историји Скупштине Србије остане запамћен не по смисленим и критичким посланичким расправама, конструктивним амандманима или било чиме што би помогло барем онима који су гласали за њега. 
- Не, остаће запамћен као обичан трубадур. Честитам гласачима покрета Доста је било што их у парламенту представља нико други него трубадур. Надам се да је тиме испунио сва њихова очекивања - истакла је Михајловић. 
Шеф посланичке друге ДЈБ Саша Радуловић запевао је после гласања у Скупштини Србије у холу парламента "пада влада". 
Радуловић је у скупштинском холу свирајући гитару певао заједно са посланицима Доста је било, а након "наступа" пожелело је грађанима успешну и добру 2017. годину као и пад владе да бисмо, како је навео, коначно добили демократску власт. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА