Најновије

ЕРЕКЦИЈА ОВОГ МУШКАРЦА ЈЕ ТРАЈАЛА 14 САТИ: Ако неће да се спусти, урадите ово!

едан Американац доживео је праву тортуру због проблема са ерекцијом. Трајала је пуних 14 сати, била је веома болна и нимало занимљива.

14 сати га болела мушкост (Фото: Pixabay)

Он је прво мислио да лек против еректилне дисфункције делује дуже него што би требао, па је попио лек против болова да смањи непријатност док се ситуација не смри, али на крају ипак морао да потражи помоћ лекара. Дијагностикован му је пријапизам, што је службени назив за продужену ерекцију која траје дуже од четири сата. Иако продужене ерекције нису честа појава, могу имати озбиљне последице ако их не лечите – истичу уролози.  
Лекови, ако се не узме одговарајућа доза могу довести до пријапизма. За овај поремећај се везују и анемија, леукемија, али и лекови попут антидепресива, анксиолитика и лекова за разређивање крви.

Шта треба да урадите ако вам се догоди продужена ерекција?

Ако ерекција не пролази или је непријатна, можете чекати да прође сама највише четири сата. Након тога се морате обратити лекару, јер што дуже чекате, већа је могућност да ћете задобити трајне последице. Да видите која је највећа сексуална фантазија код жена, погледајте ОВДЕ.
Извор: Курир/Аваз

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА