Најновије

Бошко Обрадовић: Где су Вучићев брат, кумови и пријатељи стекли толико богатство?

- У тренутку када цела Србија са неверицом гледа ослобађајуће тужилачке и судске поступке за Станка Суботића, Мишковиће, Шарића, Динкића, Карића и друге оптужене блиске СНС – власт покушава да пажњу преусмери на 30 чачанских саобраћајаца ухваћених у ситнијим коруптивним радњама - каже лидер Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић оптужује (Фото: Јутјуб)

Обрадовић каже да је народу доста хапшења ситних риба док се најкрупније зверке извлаче.
- Посебно је тужна фарса са измишљеном виком Александра Вучића на министарку правде Нелу Кубуровић у оквиру које он њу пита како то нема доказа за суђење Динкићу и Карићу? А они обојица његови политички пријатељи и коалициони партнери. Динкић и даље саветник у Вучићевој Влади, Динкићева жена запослена у Влади, Карићев брат и жена народни посланици са Вучићеве изборне листе. Кога више Александар Вучић лаже и фолира? - пита Обрадовић. Он тврди да су се многи из Вучићевог окружења обогатили. 
- У Вучићевом окружењу не зна се ко је богатији од кога: да ли брат, кумови или лични пријатељи. Када и где су стекли то богатство? Да ли ико у Србији верује да Вучић живи од премијерске плате од 100.000 динара? Ко то сме да испита? Поштовани полицајци – хапсите редом у врховима власти и нећете погрешити - рекао је Обрадовић. Како Обрадовић назива Вучића кукавицом и поставља питања на која премијер није одговорио погледајте ОВДЕ. Извор: Правда/НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА