Најновије

Доста је било открива зашто су Вучићу певали "Убићу те као зеца" (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Покрет Доста је било (ДЈБ) саопштио је данас да је вест о перформансу посланика овог покрета у Скупштини Србије објављена у свим медијима, да је објављено три и по пута више негативних реакција него позитивних, али да нико није објавио зашто су певали песму Пада влада.

Пада, пада, пада влада.... (Фото: Јутјуб)

У саопштењу се наводи да су посланици ДЈБ, на конференцији за новинаре у републичком парламенту, пре него што су отпевали песму, обавестили јавност "о срамној последњој седници Скупштине Србије у овој години" на којој је вођена обједињена начелна расправа о 27 разиличитих закона и одлука и тиме онемогућена било каква смислена расправа о њима.
"Уместо да се расправља барем десет пута дуже о важним законима, расправа је угурана у два дана. Ни то није било доста, па су у страху од тога да ће расправа потрајати до четвртка кад би премијер морао да дође у Скупштину и одговара на питања посланика, држали бесмислену седницу целу ноћ до осам ујутро и спасили га од питања", наводи ДЈБ.Покрет ДЈБ је саопштио да је током редовног заседања Скупштина Србије за 75 дана усвојила 88 закона и "тај податак говори о томе да је парламент постао ургентни центар слупане Владе".
"Из протеста против оваквог гажења Скупштине, посланици ДЈБ су владајућој већини и грађанима отпевали песму. Ове разлоге ниједан медиј није пренео", наводи се у саопштењу. У ДЈБ су навели да је један од њихових циљева био и пробијање медијске блокаде на РТС и, како се наводи, он је остварен.Зато смо певали, истичу у ДЈБ. Тај покрет је на крају саопштења пожелео свим грађанима Србије срећну Нову годину, да падне Влада у 2017.години и са њом падне и медијски мрак који је обавио Србију. Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА