Најновије

СКОТ: Очекујемо скоро отварање нових поглавља

Амбасадор САД Кајл Скот у разговору са министром Дачићем изразио је очекивање да ће ускоро доћи до отварања нових преговарачких поглавља.

Кајл Скот (Фото: Јутјуб)

Осим тога, министар спољних послова Ивица Дачић и амбасадор САД у Србији Кајл Скот оценили су да су билатерални односи добри и изразили спремност за њихово унапредјење.
Како је саопштило Министарство спољних послова Србије, Дачић и Скот су се састали у функцији редовног дипломатског дијалога.
- Размењена су мишљења о актуелним билатералним односима, који су оцењени добрим, и изражена обострана спремност за наставак заједничког залагања ради њиховог унапредјења у наредном периоду - наводи се у саопштењу. 
Скот је изразио задовољство због активног залагања Србије на путу европских интеграција и изразио очекивање да ће ускоро доћи до отварања нових преговарачких поглавља. 
Обострано је препозната важност интензивирања регионалног дијалога, као пута који води очувању стабилности и укупном развоју земаља Западног Балкана и истакнута подршка САД у том процесу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА