Најновије

ОБРАДОВИЋ, ВУЧИЋУ ЗА КОГА РАДИШ: ММФ, ЕУ или НАТО, појела маца језик?!

Посланици Скупштине Србије, после постављања питања представницима власти, почели су расправу о предлогу буџета за наредну годину. Седници присуствује премијер Србије Александар Вучић, који је с лидером покрета Двери Бошком Обрадовићем имао бурну полемику.

Бошко Обрадовић (Фото: сајт Двери)

Обрадовић је рекао да је тренутак да се представници власти суоче с тим да је буџет за наредну годину лош и да је све што ради владајућа Српска напредна странка - велика превара и кршење свих предизборних обећања.
Он је рекао да је ММФ сигурно задовољан буџетом и запитао Вучића за кога ради - "за интерес Светске банке, ММФ, ЕУ или НАТО". 
Обрадовић је навео да је Влада спремала буџет десет месеци, а да је посланицима дала један дан за његову анализу и упитао Вучића зашто није било више времена за проучавање буџета када је буџет тако добар и шта крије.  - Шта је било са суфицитом? - Појела маца - рекао је Обрадовић и додао да "напредњаци узимају више него Турци у своје време". Обрадовића је занимало и шта је било са предизборном причом да нема више страначког запошљавања и са најављиваном борбом против корупције и указао да за пет година није решени проблем ниједног великог губиташа.  Он је подсетио премијера да странци могу да купују пољопривредно земљиште у Србији и да његова влада то није зауставила, а критиковао је и то што се смањује буџет Скупштине а повећава буџет Владе Србије.  Обрадовић је рекао и да Вучић избегава да одговара на посланичка питања, али да данас не може да побегне и питао га шта каже европски комесар Јоханес Хан - ко ће бити следећи председник Србије. Он се извинио Вучићу зато што му се обратио јуче "чачанским акцентом", јер је очигледно да више воли немачки језик.  - Можда вам баш зато смета јер су сви устанци и буне кретали из тог краја - навео је Обрадовић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА