Најновије

РУСКА ЗВЕР: Тенк Т-90МС је најбољи на међународном тржишту

Нови руски тенк Т-90МС је, када се узму у обзир сви показатељи, најбољи је тенк на светском тржишту, саопштио је заменик генералног директора компаније Рособоронекспорт Сергеј Гореславски.

Т90 (Фото: Јутјуб)

Он се налази на челу здружене делегације државних корпорација Ростех и Рособоронекспорт на изложби „Gulf Defence & Aerospace 2015“ у Кувајту.
- Нови тенк Т-90МС је више пута показиван на међународним сајмовима, укључујући највећи регионални сајам Идекс у Абу Дабију. Ми смо сигурни да је, када се узму у обзир сви показатељи и критеријум ефикасност-цена, Т-90МС, који је врхунац у развоју породице Т-72/Т-90 – најбољи тенк који се данас нуди на међународном тржишту оружја - рекао је Гореславски одговарајући на питање да ли су земље Блиског истока заинтересоване за овај тенк.
Т-90МС је најновија извозна верзија тенка Т-90. Тенк користи исте типове муниције које је користио и Т-90. У муницију је додатно укључена и граната на даљинско активирање која обезбеђује ефикаснију борбу са живом силом противника. Погледајте промотивни спот за “Руског масакратора”, како ову звер називају по друштвеним мрежама:
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА