Најновије

СРПСКИ ПИЛОТ ХЕРОЈ ОТКРИВА: Безбедност на аеродрому у Сомалији је била равна нули!

Српски пилот Владимир Водопивец који је недавно успео да у Сомалији приземљи авион са великом рупом у трупу, казао је да никада није ни сумњао да је то изазвало нешто друго осим бомбе, напоменувши да је безбедност на аеродрому у сомалисјкој престоници Могадишу била равна нули.
Срушени авион (Фото: Твитер скриншот)

Срушени авион (Фото: Твитер скриншот)

Он је за агенцију АП рекао да за читав инцидент криви одсуство безбедности на сомалијском аеродрому где је стање, како је навео, "хаотично". Водопивец је додао да су сомалијски истражитељи у почетку покушали да окриве његову авио компанију. Експлозија бомбе била је разлог што је путнички авион авиопревозника "Dalo erlajns" у уторак морао да принудно слети у Могадиш, изјавио је у суботу сомалијски министар саобраћаја и авијације, Али Ахмед Џамак. Према његовим речима, потврђено је да је дошло до експлозије бомбе у авиону и да је постојала намера да сви у авиони буду убијени, пренео је Ројтерс. Стручњаци авијације и српски пилот који је успешно приземљио летелицу после инцидента, изјавили су још у среду да је експлозију у авиону сомалијског авиопревозника "Dalo erlajns" највероватније изазвала бомба.
Прочитејте још:КАКО ШИПТАРИМА, ТАКО И УКРАЈИНЦИМА: НАТО ствара специјалне снаге УкрајинеНАЈТУЖНИЈЕ ВЕНЧАЊЕ НА СВЕТУ: Млада Сиријка се на овај начин супротставила џихадистима (ФОТО)
Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА