Најновије

МИГРАНТИ ОПЕТ НАПАЛИ: Авганистанци покушали да силују тинејџерке на базену!

НЕМАЧКА - Два мигранта из Авганистана ухапшенa су у Немачкој због сексуалног напада на две младе девојке. Мигранти чија имена нису објављена покушали су да силују две девојке на јавом базену "Ариба" у северној немачкој држави Селвиг Холштајн.
Авганистанци покушали да силују тинејџерке на базену! (Фото: Јутјуб)

Авганистанци покушали да силују тинејџерке на базену! (Фото: Јутјуб)

Преплашене девојке старе 14 и 18 година позвале су особље базена које је задржало нападаче док полиција није дошла. Мигранти тренутно се налазе у притвору без могућности брањења са слободе јер постоји основана сумња да би могли да понове нападе. Овај напад други је који се догодио у последњих 18 месци на истом базену. У јуну 2014. године група од седам младих миграната напала је пет девојчица школског узраста. Мигранти су девојке покушали да ухвате за груди и покидају им бикиније. Од почетка мигрантске кризе и масовног доласка избеглица из земаља захваћених ратом, Немачка је дели памфлете штампане на неколико језика са упутствима како треба да се понашају према женама, али напади нису реткост. У новогодишњој ноћи у Келну забележени су масовни напади на жене.
Прочитајте још:„ЏУНГЛА“ У ПЛАМЕНУ: Мигранти напали камењем и металним шипкама, полиција одговорила (ВИДЕО)ГОРЕ ОД РАТА: Група избеглица из Алепа жели назад у Сирију!
Извор: Блиц/Дејли мејл

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА