Најновије

Додајте овај зачину машину за веш и ваша одећа изгледаће као да сте је управо купили

Боја ваше омиљене мајице може остати једнако интензивна као оног дана када сте је купили. Све што треба да урадите јесте да употребите један уобичајени зачин који имате у кухињи.
Илустрација (Фото: pixabay.com)

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Довољна је само једна мала кашичица и заборавите на скупе прашкове за веш који гарантују да вам омиљени комад одеће никада неће избледити. Све што треба да урадите јесте да овај зачин помешате са прашком за веш, у прегради која је за то предвиђена. Реч је црном биберу који отапа остатке сапуна на вашој одећи, а који су највећи кривци што с прљавштином, у отпадним водама заврше и пигменти боје с ваше одеће. Важно је да знате да уколико додајете бибер у веш машину за веш чију боју настојите да очувате, морате веш прати у хладној води. Зато, уколико имате прегршт мајица различитих боја које морате опрати, уместо скупог прашка, узмите само мало бибера и учинак ће бити исти.
Прочитајте још:ОТКРИВЕНА МИСТЕРИЈА: Ево где одлазе нестале чарапе! (ВИДЕО)ПРОСУЛА ЈЕ СОДУ БИКАРБОНУ ПО КРЕВЕТУ: Када схватите зашто, пожелећете да урадите исто (ВИДЕО)Отворите флашу пива помоћу листа папира (ВИДЕО)
Извор: Magazin.ba
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА