Најновије

БЛИЖИ СЕ СУДЊИ ДАН: Овако би изгледао крај света ако би Ким Џонг Ун напао Америку (ВИДЕО)

Северна Кореја је запретила нуклеарним нападима из предострожности као одговор на заједничке војне вежбе Јужне Кореје и САД, које Пјонгјанг сматра пробом за инвазију. Многи се питају како би изгледало уколико се догоди овај Дан Д, ко ће бити победници, а ко поражени.
Овако би изгледао крај света ако би Ким Џонг Ун напао Америку (Фото: ФБ скриншот)

Овако би изгледао крај света ако би Ким Џонг Ун напао Америку (Фото: ФБ скриншот)

На снимку који је објављен на интернету приказан је могући развој догађаја ако тај дан дође. Да подсетимо, Америка и Јужна Кореја започеле су највећу заједничку војну вежбу у историји у којој је симулиран и напад на обалу Северне Кореје. У овим вежбама учествује око 300.000 јужнокорејских војника и 15.000 Американаца. У међувремену, лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун тврди да овакви маневри директна претња његовој земљи која би могла да узврати „нуклеарним блицкригом“. Погледајте видео:  
Is This What A North Korean D-Day Would Look Like?If there's ever a North Korean D-Day, this is what it might look like. http://voc.tv/14JQHoo Posted by Vocativ on Tuesday, March 15, 2016
Прочитајте још:У новој концепцији одбране Украјине главна претња — „агресија Русије“Исповест сиријског шпијуна: Имали смо све податке о Исламској држави, али је то ЦИА игнорисала!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА