Најновије

Ове ствари цео живот радите погрешно!

Живот чине свакодневни мали проблеми и обавезе, које решавамо како знамо и умемо. Постоје и корисни (животни) трикови који вам заиста могу помоћи да неке обавезе обавите брже и ефикасније, али за неке од њих просто никада нисте чули.
Ако радите као на слици погрешно је (Фото: pixabay.com)

Ако радите као на слици погрешно је (Фото: pixabay.com)

Погрешно љуштите банану

Уколико сте некада гледали природњачке емисије са мајмунима и приматима у "главној улози" онда сте приметили да мајмуни банану љуште наопако. Угледајмо се на наше далеке рођаке. То је и правилан начин да се ова воћка ољушти.

Погрешно истискујете пасту за зубе

Уколико волите да је уролате да бисте избацили и последњи грам пасте из тубе, грешите. Најефикаснији метод је уз помоћ укоснице - само је прикачите на паковање и померајте је како трошите пасту. На овај начин ћете сигурно искористити цео производ.

Погрешно једете пицу...

... Ако је једете са врха троугла парчета. Правилан начин да једете пицу (како бисте загризли и корицу и фил) је да је пресавијете.

Погрешно чистите фармерке

Уместо да фармерке стално перете у машини, пробајте да их ставите у Ziplock кесу и да их замрзнете. Да, добро сте прочитали. Хладна температура ће дезинфиковати ваш омиљени пар тексас фармерки, али ће их такође сачувати од тога да прерано избледе.

Погрешно једете јабуку

Да ли сте знали да када људи једу јабуку, баце 30% овог воћа у ђубре? То је зато што је конзумирају на погрешан начин. Уместо да је загризете са стране, најбољи начин да поједете што више овог сласног воћа је ако га загризете са врха.

Погрешно користите укоснице за косу

Уколико сте мислили да умете да заденете укосницу у косу, преварили сте се. Фризери су нам открили да их све време сви стављамо наопако, то јест, да дужи крај иде са горње стране, а краћи са доње.
Прочитајте још:Наравно да не постоји погрешан начин да се исече лук, али овај ће вас фасцинирати (ВИДЕО)Савети искусних домаћица: Како да спасете упропашћено јело
Извор: Б 92
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА