Најновије

Нова платформа Треће Србије: У Новом Саду формирана нова одборничка група "Српска лига"

НОВИ САД - Након сукоба са Мирославом Паровићем троје одборника странке Трећа Србија формирало је Српску лигу, још једну одборничку групу у Скупштини града Новог Сада.
Зграда скупштине Новог Сада (Фото: ЈуТјуб)

Зграда скупштине Новог Сада (Фото: ЈуТјуб)

Из Српске лиге је саопштено да "скоро сви чланови Треће Србије настављају да траже смену Мирослава Паровића који узурпира и злоупотребљава Трећу Србију упорно одбијајући да сазове седницу Председништва како би сносио одговорност и консеквенце за своје поступке". У даљем саопштењу се Паровића оптужује да је "противправно искључио из странке генералног секретара Треће Србије, три члана Председништва, члана Ужег председништва и три одборника у Скупштини града Новог Сада". Као одговор на то одборници Александар Ђурђев, Сунчица Марковић и Горан Миленковић формирали су нову одборничку групу под називом Српска лига која, како наводе, окупља државотворне, стручне и патриотске снаге у Србији. На крају саопштења додају да желе да раде и решавају проблеме својих суграђана и да их нико у томе не може зауставити.
Прочитајте још:ВУЛИНОВ ПЛАН ЗА МИГРАНТЕ: Обезбедићемо простор за азиланте у Кањиžжи и СуботициАЛБАНЦИ УДАРИЛИ ШАМАР СРБИМА: Српско наслеђе биће још сигурније у нашим рукама и када Косово уђе у УНЕСКО!РАДИКАЛИ СЕ НЕ МИРЕ СА ОКУПАЦИЈОМ: „Ослободићемо Републику Српску Крајину!“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА