Најновије

Mихаjловић: Политика ДСС и Двери гура Србиjу у прошлост

БEOГРAД- Потпредседница владе и Српске напредне странке Зорана Mихаjловић изjавила jе да политика Двери и ДСС гура Србиjу у прошлост.
Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

"Tо jе неодговорна и искључива политика коjа само буди емоциjе а у реалности наноси велику штетуи," оценила jе она у интервjуу "Вечерњим новостима." Према њеним речима, ради се о националистичкоj коалициjи чиjе идеjе имаjу подршку дела грађана коjи као да нису извукли поуке из времена сукоба, ратова и беде у коjима смо били. "Замислите Санду Рашковић Ивић или Бошка Oбрадовића на месту премиjера коjи кажу да Србиjа мора да одустане од европског пута а у исто време се залажу за срећу, децу и породицу," навела jе она, упитавши где ће деца да раде и како ће породице да се оснуjу ако та политика одведе земљу у изолациjу. "Mислите да ће било коjа европска и светска компаниjа а ради у Србиjи коjа jе против EУ? Неће!" рекла jе она. На питање да ли jе циљ СНС био да сами формираjу власт после избора, она jе рекла да су то могли а нису хтели ни пре две година, али да jе рано да се пре избора говори о томе како ће изгледати нова влада. Ипак, у садашњоj ситуациjи, у коjоj постоjе десничарске националистичке странке, партиjе бившег режима, Tадића и Паjтића, jасно jе да jе СПС "наjмање лоша опциjа," рекла jе она. "Tо не значи да ће СПС бити решење за коалициjу jер кад год се доносе тешке и непопуларне одлуке, функционери СПС их не бране," додала jе она. Према њеним речима, последњи догађаjи су показали и да постоjи могућност да социjалисти пређу на страну опозициjе а против СНС "уклико буду jезичак на ваги" и глас коjи одлучуjе о власти после избора. "Већ на сам помен расписивања избора, видели смо како се многи, не само опозициjа удружуjу против СНС и Вучића. Зато смо спремни на све, па и на то да се сви удруже против нас, али нисмо спремни да мењамо правац коjим водимо земљу," подвукла jе Mихаjловићева. СНС, како jе истакла неће одустати од правца коjи подразумева стабилност Србиjе, одговорност, европски пут, сарадњу с Русиjом, Kином, СAД."
Прочитајте још:Поповићу фотеља у влади и три мандата!ГЛАСНО И ЈАСНО: Милићева прозива Поповића и Шешеља!ЛОВИ „ФАЦЕ“: Пајтић агитује међу јавним личностимаСАД БИ ЗАБРАНИО ПРЕДИЗБОРНЕ КОАЛИЦИЈЕ: Разочарани Дачић осуо по ПУПС-у!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА