Најновије

"Хашка одлука о Караџићу биће ревидирана по пи­та­њи­ма геноцида и удруженог зло­чи­на­чког по­ду­хвата"

Адвокат Крстан Симић изјавио је за портал "narodne.net" да ће у жал­бе­ном пос­ту­пку, хашка одлука Радовану Караџићу бити ре­ви­ди­рана по пи­та­њи­ма од­го­вор­ности за ге­но­цид и удружени зло­чи­на­чки по­ду­хват.

Крстан Симић (Фото: Јутјуб)

Симић каже да број жрта­ва не испу­ња­ва стан­дард уни­ште­ња је­дне етни­чке гру­пе, по­го­то­во ако се има у ви­ду да су српске сна­ге отво­ри­ле и ко­ри­дор, ко­јим су вој­не сна­ге тзв. Ар­ми­је БиХ, жене и де­ца на­пус­ти­ли прос­тор Сре­бре­ни­це. Посебно је важно издвојено мишљење у вези са догађајима на Маркалама, оценио је Симић на Народне новине, чије је специјално издање потпуно посвећено хашкој одлуци против Караџића. Извор: РТРС
Симић каже да број жрта­ва не испу­ња­ва стан­дард уни­ште­ња је­дне етни­чке гру­пе, по­го­то­во ако се има у ви­ду да су српске сна­ге отво­ри­ле и ко­ри­дор, ко­јим су вој­не сна­ге тзв. Ар­ми­је БиХ, жене и дје­ца на­пус­ти­ли прос­тор Сре­бре­ни­це. По­се­бно је важно из­дво­је­но миш­ље­ње у ве­зи са до­га­ђа­ји­ма на Мар­ка­ла­ма, оцијенио је Симић за Народне новине, чије је специјално издање потпуно посвећено хашкој одлуци против Караџића.

Прочитајте више на: rtrs.tv/vijesti/vijest.php
Бонус видео

OВОМ ЧОВЕКУ ЈЕ ДОСТА ДА ГА ДРЖАВА ПЉАЧКА: Нерегистрованим аутом удара на систем

 

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА

Urbancube