Најновије

БУЛДОЖЕР ПРВИ ПУТ БЕЗ МАСКЕ: Да ли је ово лице једног од највећих крвника Исламске државе!?(ВИДЕО)

Брадати милитант Исламске државе надвио се над затвореницима који су клечали насред прометне улице ирачког Мосула пре него што им је одрубио главе.

Булдожер први пут без маске (Фото: Јутјуб)

Његова грађа открила је како то једино може бити 130 килограма тешки џихадиста познат под надимком "Булдождер" који је на гласу као један од најозлоглашенијих крвника исламске државе.
Али Булдождер до сад никад није открио лице пред камерама за разлику од многих екстремиста који се нису либили да открију свој идентитет.
Након што је трећем мушкарцу одрубио главу, с једном главом заробљеника парадирао је унаоколо. Булдождер је досад обезглавио неколико мушкараца и секао удове дјеци. Један Сиријац (14) по имену Омар казао је како му је тај џихадиста одсекао руку и ногу јер је одбио да се придружи ИД. Омар, који је ухваћен како се бори на страни побуњеника и мучен више од месец дана, казао је како је Булдождер тада око себе окупио велики број деце која су гледала ампутацију. Посљедњи пропагандни видео појавио се након што је Исламска држава изгубила делове својих седишта у Раки после заједничког напада Курда и САД. Извор: jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА