Најновије

Ђорђевић добио отказ!

После пораза у трећем мечу четвртфинала Евролиге од Лаборал Куће Александар Ђорђевић добио је отказ на месту шефа стручног штаба Панатинаикоса! Очигледно су циљеви Зелених укључивали учешће на Фајнал фору, али до тога овога пута није дошло.

Саша Ђорђевић (Фото: Јутјуб)

Александар Ђорђевић преузео је екипу Панатинаикоса крајем јуна уз велика очекивања. Направио је потпуно нов тим, уложено је много новца... И поред добрих резултата у домаћем шампионату, неодлазак на Ф4 Евролиге морао је да плати отказом.
Ђорђевић је желео да направи потпуно нов тим, да створи хемију. Довео је Радуљицу, Павловића и Кузмића, планирао је да повратком Калатеса добије много у спољној линији, а да Димитрис Дијамантидис све то диригује са плејмејкерске позиције. Све ово полако је током сезоне падало у воду. Било је рестрикција плата, избацивања играча из тима, довођења нових појачања...Ништа није помогло. Једноставно, није се створила потребна хемија, а све је кулминирало поразом од Лаборала са 0:3 у серији. Дакле, од вечерас Ђорђевићев једини ангажман биће посао селектора репрезенртације Србије. Ђорђевић је на конференцији за медије рекао да је овај пораз био веома тежак за његов тим, али се испоставило да је ово последња конференција коју је Ђорђевић држао као тренер Панатинаикоса. Извор: Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА