Најновије

НБА: Домаћини моћни, Кливленд убацио 20 тројки

У ноћи између среде и четвртка у НБА лиги одиграна три мече прве рунде плеј офа.

Двејн Вејд( Фото: NBA.com)

Мајами је на Флориди други пут узастопно лагано изашао на крај са Шарлотом. Домаћи су показали да су у феноменалној нападачкој форми јер су после првог меча у ком су убацили 123 поена у другом дали 115 и тако показали да ће бити један од претендената на титулу на истоку. Феноменалан је био Двејн Вејд са 28 поена. Гостима нису много помогле сјајне партије Вокера и Џеферсона који су комбиновано убацили 54 поена. "Врелина" сада води са 2-0 а серија се сели у Шарлот.

Кливленд је такође повео са 2-0 против Детроита. "Коњаници" су у другом мечу серије демонстрирали силу, убацили чак 20 тројки, а када је тако и много јачи тимови од Детроита не би имали баш неке шансе. Код победника је сјајан био трио Џејмс-Ирвинг-Смит који је комбиновано убацио 70 поена. Најефикаснији је био Леброн Џејмс са 27, док је Смит убацио чак 7 тројки. Код поражених најзапаженији је био Драмонд са 20 постигнутих поена.

Последња утакмица вечери је играна у Лос Анђелесу. Портланд се сјајно држао три четвртине против фаворизованих Клиперса, али у последњој су домаћи додали гас и стигли до уверљиве победе и 2-0 у серији. Код победника најефикаснији је био Крис Пол са 25 поена, док је најистакнутији код гостију био Лилард са 17 али је шутирао изузетно лоше ( 6-22 из игре). Серија се сада сели у Портланд.

Резултати: Мајами-Шарлот 115-103 Кливленд-Детроит 107-90 Л.А Клиперс-Портланд 102-81 Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА