Најновије

Нема одступања: Играмо Еврокуп и тачка! Нека нас КСС избаци

Спортски директор Партизана Драган Тодорић уочи данашњег састанка Управног одбора клуба тврди да неће бити одступања од раније утврђеног става.

ФОТО: www.kkpartizan.rs

Oдступања нема! Став Партизана је јасан: Играћемо Еврокуп по сваку цену! Црно-бели ће данас одржати седницу Управног одбора на којој ће бити верификован став изнет пре неколико дана, а спортски директор најтрофејнијег српског клуба Драган Тодорић у изјави за Курир тврди да је немогуће да дође до било каквог заокрета:
"Одлучили смо да играмо Еврокуп, наравно, ако добијемо позивницу, и тај став нећемо мењати макар нас КСС искључио! Спремни смо на све, па и на такав сценарио. Свих 12 клубова АБА лиге ставило је потпис да ће играти Евролигу и Еврокуп и није ми јасно зашто се сада прави подела, да неки могу бити учесници једног такмичења, док други не могу, иако је све то у пакету. Једног дана такав проблем може да задеси и Звезду. Због тога сматрам да сви треба да имамо заједнички став", јасан је Тодорић. Он је поновио да је Партизан у прошлости много трпео због користи српске кошарке и да од сада гледа искључиво своје интересе... "Кажем још једном, спремни смо на све, па и на то да будемо искључени из Савеза. ФИБА нема правних основа да уцењује клубове и да прети разним суспензијама и сигуран сам да ће овај сукоб бити разрешен у институцијама које нису везане за кошарку", закључио је Драган Тодорић. Извор: Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА