Најновије

СВЕ ЈЕ НАОПАЧКЕ: Погледајте какво је упутство Паровић дао гласачима пред изборе (ВИДЕО)

Јуче је у малом банатском селу Јaша Томић, родном месту Мирослава Паровића, једног од лидера Народног савеза и председника Треће Србије, у препуној сали Дома културе представљена је листа "Трећа Србија БС – Мирослав Паровић – Сложно за Сечањ", чији је носилац Вукашин Баћина.

Мирослав Паровић (Фото: ЈуТјуб)

Том приликом одржана је и завршна конвенција за републичке изборе листе "У инат – Сложно за Србију – Народни савез". Скуп је отворио Вукашин Баћина, председник Општинског одбора Треће Србије за Сечањ, а уколико буде изабран, потенцијално и најмлађи председник општине у држави. Након њега скупу су се обратили Драгомир Попара–Арена, председник Месног одбора Треће Србије за Јашу Томић, инжењер Давор Переула, високи функционер Треће Србије, такође родом Јашинац, који се налази на листи за републичке изборе, као и песник и председник политичког савета Треће Србије Боривој Рашуо. Скуп је обележило завршно обраћање Мирослава Паровића, који је видно узбуђен јер први пут држи политички говор у свом родном месту, и пред мајком и оцем, дао несвакидашње упутство бирачима у Србији:
"Све је окренуто наопачке. Систем вредности је изокренут. Старлете су постале угледне грађанке. Људи купују дипломе на пијацама, а потом постају директори, чак председници државе. Тајкуни су постали угледни бизнисмени. Све је изокренуто, и све је наопако. И готово све је лоше сем добрих људи у овој земљи. Предлажем вам зато, да у недељу 24. априла и ви свој Гласачки листић за републичке изборе окрените наопако. И онда гласате за прве! Јер на овим изборима, први се налазе на последњој листи – на листи број 20!", рекао је Мирослав Паровић. Извор: Ослобођење

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА