Најновије

Божовић: ДСС и Двери сигурно у парламенту, манипулише се подацима!

БЕОГРАД - Функционер ДС Балша Божовић тврди да се манипулише објавом изборних резултата, као и да одлагање објављивања резултата од стране РИК-а за 1,5 одсто бирачких места у Србији указује на "лошу намеру".

Божовић (Фото: Јутјуб)

"Желимо да се објави резултат како је стварно гласала Србија у недељу, а не како су неки желели да је Србија гласала, а није. По садашњим резултатима коалиција СНС остварује 27 мандата мање и очигледно је да их од лошег резултата може спасити само изборна превара, која се очигледно спрема", навео је Божовић у писаној изјави.
Божовић је додао да се ДС не бори да заштити себе јер њен резултат ниједног тренутка није довођен у питање, него се бори да заштити демократију и сваки глас и да омогући сваком грађанину право да се слободно изјашњава, без обзира на то да ли гласа за ДС или за неку другу странку.
"Према подацима ДС и сакупљеним записницима са бирачких места, у изборној ноћи, већ на 40 одсто обрађених података, било је јасно да је коалиција ДШ-Двери извесно прешла цензус. Очигледно да се све време манипулише објавом резултата избора, а одлагање објављивања резултата од РИК-а за 1,5 одсто бирачких места у Србији указује на то да постоји лоша намера", навео је Божовић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА