Најновије

БАЛКАНСКИ ХОРОСКОП: Кад Ован удари шаком о сто, Рибе побегну са "места злочина"

Балкан је географска одредница, али и атрибут са својим значењем. Какво је то значење, по Зодијаку, прочитајте. Како ћемо – лако ћемо.

Србин човек (Фото: pixabay.com)

Ован
У кући мушкарца Овна, жена је потчињено биће. Кад се врати са посла, он удара шаком о сто, тек да најави свој долазак. Никада неће прежалити што комшија Лав има боље скулптуре лабуда у дворишту.
Бик
Док свој дом одржава релативно чистим, на улицу ће бацити пикавце и конзерве кроз прозор скупоценог аутомобила марке "Да Комшији Цркне Крава".
Близанци
"Све су жене курве, опрости мајко... али ти ниси". Ако установи да је неко паметнији од њега, даће све од себе да му пронађе било коју ману.
Рак
Ово су велике патриоте. Отаџбину бране крвљу и само они имају ексклузивно право да говоре против ње. Усуди ли се ко да "лане" у кафани, летеће столице и столови (са све оним карираним столњацима).
Лав
Заузимају поседнички став. Балкански Лавови имају златан прстен са црним четвртастим каменом. Припадници старије генерације имају чак по који златан зуб. Хвале се разним трофејима и ордењем које је на истакнутом месту у њиховом дому.
Дeвица
Балканска Девица живи од интрига и сплетки. Животна јој је мисија "забадање носа" у туђе приватне животе. То су оне бабе што преседе дан на прозору и испрате ко је кога довезао и одвезао.
Вага
Увек спремна да другима притекне у помоћ, балканска Вага је спремна да буде жртва. Ипак, очекиваће противуслугу или макар аплауз.
Шкорпија
"Своје не дам – туђе хоћу", тако мисли балканска Шкорпија. Циљ не бира средства код овог знака. Шкорпија не гаји емпатију, чак ни кад су најближи у питању.
Стрелац
Пропутовао је пола света. Са поносом истиче своје порекло, али се не устручава и да промени држављанство из личне користи. Није му проблем да заборави своје корене.
Јарац
Јарац је дубоког уверења да су све нације настале са Балканског полуострва, посебно да је људска врста настала од Срба. Не покушавајте да се супротставите овој његовој теорији.

Водолија
Сасвим случајно рођена на Балкану, Водолија не припада овом менталитету и не уклапа се у класификацију Балканског хороскопа. Несхваћена у свом окружењу, она одлази далеко од руралних крајева, жељна да прошири своје видике.

Рибе
Ако вам да који динар на зајам, после пар дана ће вам саопштити да треба да вратите са све каматом. Ако се водите њеном математиком, боље да сте ставили сву имовину под хипотеку. Рибе су зеленаши који, када је "густо", нестају као у магли.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА