Најновије

ДА ЛИ СТЕ КАЗАНОВА? Погледајте ко су алфа мужјаци хороскопа

Доминантне јединке, шмекери без конкуренције, Казанове са талентом за завођење. Способни, згодни и забавни. Ко их не би пожелео? Драге даме, ево поред којих знакова ћете се осећати као краљице.

Мачо (Фото: pixabay.com)

Ован
Први знак Зодијака спада у доминантне. Овном влада Марс, планета ратника, спортиста, хирурга... Ово је комплетан и остварен мушкарац са ставом. Амбиција им неће дозволити да буду по страни. Ован мора бити увек први и не одустаје лако од својих намера на пословном, али и на емотивном пољу. Сходно свом карактеру он бира и партнерку сличних карактеристика.
Бик
Бик је идеалан партнер за даме јер његовом сезуалношћу влада Венера, планета која је наклоњена женском сензибилитету. Нико неће осетити женске потребе боље од мушкарца Бика. У сексу ће пружити максимум, а партнерку ће усрећити на свим пољима. Поред њега ће се свако женско биће осећати веома посебно.
Лав
Једном речју – краљ! Не треба рећи да је ова доминантна јединка без конкуренције. Ко је осетио љубав и наклоност овог знака, тај зна какав је то сензационални доживљај. Лаву се може да бира. Он заузима чеоно место на свим позицијама и догађајима и стога очекује од партнерке да поседује лепе манире, али и да плени својом појавом. Не задовољава га осредњост ни у једном облику. Код њега важи правило: све или ништа.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА