Најновије

АЛКОХОЛА ПОПЛАВА: Како хороскопски знаци подносе пијанство?

Овај опис не обухвата само заклете аниталкохоличаре, али није ни опис "ноторних алкоса", већ оних којима се некад омакла која чашица више. Ево по чему ћете препознати припите знакове хороскопа.

Хенговер (Фото: Јутјуб)

Ован
Ован удара шаком о сто и гласом баритона тражи још једну туру. Ко сме да му каже да је фајронт?
Бик
Овакав капацитет се једном рађа! Бик је "буре без дна" и тешко да неко може да му стане на црту.
Близанци
Док заплићу језиком упуштају се у флерт са неким кога виде дупло. У једном моменту чују саговорника да се оглашава: "Возачку и саобраћајну, молим!"
Рак
"Пијем да те заборавим, а туга се већа...." плаче Рак из ни њему јасног разлога, нити баш тачно зна кога би требало да заборави, а и које је од свих тих пића на столу његово.
Лав
Руку под руку са Биком, Лав после 26, 27,28... Ух не можемо да избројимо чашице... почиње причу о својим постигнућима, мало гласније (за не дај Боже, да га неко не чује). Затим прелази на политичке теме и ево још увек прича о томе.
Девица
"Не хвала, ја не пијем"... Пола сата касиније: "Упс! Извините што сам пролила ово црно вино на вашу белу кошуљу... Мислим, штета за тако добро вино, берба је била одлична".
Вага
Лелујавим ходом одлази до тоалета да поправи шминку, а тамо упознаје човека свог живота. Излази из тоалета без шминке.
Шкорпија
"Хенговер" IV део - "Јухууу... Идемооо! Ти не знаш ко си, ја не знам где сам". Неретко се Шкорпија пробуди на њој непознатој територији.
Стрелац
Чашћава све које сретне, знао их или не. Мешавина свих врста алкохолних напитака и коктели по слободном рецепту "пусти машти на вољу", доводе га у Шкорпијин сценарио.
Јарац
Са почетка журке баш се спријатељио са Девицом, а онда је у једном моменту одлучио да попусти кочнице и упусти се у расправу са Овном о томе ко ће да наручи туру.
Водолија
Водолијама свакако треба одузети телефон кад "уђу у чашу". Оне добију необјашњив порив да се свима извињавају, обузме их неки талас емпатије и саосећајности. Врло су веселе природе.
Рибе
И тако су се Рибе "смувале" са Раком.
Извор: Правда
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА