Најновије

Друга победа, Муслин "оживео" Србију

Фудбалери Србије победили су Израел са 3:1 у пријатељској утакмици одиграној на новосадском ’Карађорђу’.

Душан Тадић прославља погодак(Фото:Јутјуб)

Ово је био други меч новог селектора Славољуба Муслина откад је преузео ’Орлове’ и други тријумф, пошто је недавно резултатом 2:1 побеђен Кипар.
Поново је селектор „промешао карте“, а наш национални тим успео је да слави и поред не баш сјајне игре.
Израелци су на почетку меча неколико пута опасно припретили, али је Србија повела у 33. минуту поготком капитена Бранислава Ивановића. 
Дефанзивац Челсија добро се снашао после додавања Саше Здјелара и, иако је направио фаул над голманом, успео да га савлада, упутивши лопту преко главе са земље. 
’Орлови’ су на одмор отишли са минималном предношћу, Муслин је направио неколико измена на почетку другог полувремена, а гости стигли до изједначења већ у 48. минуту. Марко Грујић наивно је оборио једног противничког играча на ивици казненог простора и Израел је добио пенал. Сигуран извођач био је ’Израелски Суарес’ Еран Захави.  Међутим, квалитет наше екипе дошао је до изражаја у финишу меча и Немања Милуновић постигао је победоносни погодак 15-ак минута пре краја. Зоран Тошић је извео корнер, одбрана гостију лоше је реаговала, а дефанзивац БАТЕ Борисова је уз мало среће погодио горњи леви угао.  Дуел је затворио Душан Тадић фантастичним поготком у 88. минуту, када је прихватио један одбитак из казненог простора и са неких 20 метара погодио саме рашље гола Израела.  Следећу утакмицу Србија игра 5. јуна против Русије у Монте Карлу. Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА