Најновије

ИЗМЕРИТЕ ВАШУ "АНАКОНДУ": Ево која је дужина иделана женама

Већина мушкараца је задовољна величином свог пениса, показује истраживање. Занимљиво је да мушкарци и жене потпуно другачије описују величину идеалне "алатке".

Колико цм... (Фото: Јутјуб)

Др Ед је спровео истраживање у којем је стотине мушкараца и жена из различитих држава испитао о идеалној величини пениса, али и о утицају величине "алатке" на сексуално самопоуздање, а резултати су прилично занимљиви.
Посебно је интересантно што, према мишљењу мушкараца, савршен је пенис дужине 16,6 центиметара, док су даме мало скромније - за њих је савршен пенис од 15,8 центиметара.
Мушкарци имају другачије мишљење од жена и када је реч о просечној дужини пениса.
Жене сматрају да је просечна дужина пениса 13,8 центиметара, мушкарци сматрају да је то 14,1 центиметар, а уствари је 13,2 центиметра у ерекцији. Није ни чудо што су неки мушкарци несигурни јер мисле да су сви други обдаренији од њих. 
Ово истраживање је показало да је 44,5 одсто мушкараца "задовољно" величином свог пениса, док је 14 одсто "веома задовољно", 29,5 одсто нема мишљење о томе, а 10,3 одсто мушкараца је незадовољно својим "поносом".
Мушкарци углавном сматрају да величина пениса нема никакве везе са сексуалним сампоуздањем, док жене кажу да је то "донекле важно". 
Да будемо прецизнији, 67,4 одсто жена каже да је величина пениса "донекле важна", док 11,2 одсто жена каже да је "веома важна", а за 21,4 одсто дама тврди да им то "уопште није важно".
Извор: Mondo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА