Најновије

"У Београд стижу прво руски хеликоптери, па Медведев"

У Србију ће 27. јула стићи два хеликоптера, затим ће од 3. до 5. септембра бити организована прослава Дана Москве.

Чепурин (Фото: Јутјуб)

После тога ће уследити посета премијера Русије Дмитрија Медведева, изјавио је за "Спутнјик" амбасадор Русије у Београду Александар Чепурин.
- Затим ће бити одржан састанак Мешовите комисије за економски развој у Суздаљу, граду који се налази на 150 километара од Москве… То су основни догађаји које очекујемо - рекао је амбасадор Чепурин. 
Он је прецизирао да се такође очекује сусрет патријарха, што би било први пут да се сретну патријарси свих 14 православних земаља за последњих 1.000 година. 
- Постоје одређени проблеми, али очекујемо да ће се тај сусрет догодити - изјавио је Чепурин, а преноси "Спутнјик". Руска Федерација прославиће 12. јуна 25. годишњицу од настанка савремене државе. На тај дан потписана је Декларација о суверенитету која је постала темељ нове Русије, а да нико од оних који су је потписивали, нити од оних који су о томе знали, није могао ни да претпостави шта ће она заправо значити. Погледајте ОВДЕ, Александр Чепурин испричао је како је доживео тај, сада већ историјски чин, и да ли је знао шта следи. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА