Најновије

И ТО ЈЕ МОГУЋЕ: Шта ако је његов пенис превелики за вашу вагину?

Велики пенис није увек пожељан.

Илустрација (Фото: honestblue)

У неком савршеном свету ваш мушкарац има савршени пенис: ни превелики, ни премали, једноставно таман. Али ово није савршени свет, и истина је да величина његове мушкости уме понекад да буде проблем.
Шта када се ваша вагина и његов пенис не поклапају? Без нервирања, врсни стручњаци гинекологије ће вас утешити.
Добра вест је да већина вагина може да "поднесе" величину пениса, наравно уз одговарајући лубрикант. Редак је случај да се вагине жена у двадесетим и тридесетим годинама не прилагоде величини пениса, а то све може да буде последица неког хормонског дисбаланса. Најважније је утврдити у чему је заправо проблем.
Даме, можда ће вам се понекад учинити да његов пенис не може ући у вас без болова, али проблем може бити и у влажности. Ако нисте довољно узбуђени "улазак" ће бити готово немогућ.У том случају топло вам саветујемо да му предложите мало дужу предигру како бисте обоје уживали у самом чину.
Још једна вероватноћа је да одређени медикаменти које пијете утичу на влажност ваше вагине која због тога "дехидрира". Нису све пилуле за контрацепцију добри савезници вашег сексуалног живота. Уколико и поред предигре не можете да овлажите, можда би било добро да се посаветујете с вашим гинекологом око промене терапије или око евентуалног укидања.
Важно је напоменути да је ово и те како решиви проблем ако му приступите на прави начин. Погледајте ОВДЕ јасне сигнале који ће ти помоћи да препознаш напаљену девојку!
Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА