Најновије

ХТЕО ДА ПОБЕГНЕ СА ФАРМЕ: Након што је балерини поломио нос, Кристијан се поздравио и прескочио ограду! (ВИДЕО)

Кристијан Голубовић, који је сломио нос Јелени Милошевић у купатилу, после инцидента је хтео да напусти ријалити, али га је у томе спречила задруга.
Хаос на Фарми (Фото: ЈуТјуб)

Хаос на Фарми (Фото: ЈуТјуб)

Наиме, како се препричава на имању Голубовић је насрнуо на белерину због чега је она завршила сломљеног носа, па је морала да напусти имање. Неколико сати после тога жестоки момак хтео да напусти имање, па је прескочио ограду. Кристијан је после инцидента имао интервју у којем је схватио шта се дешава напољу и да се апсолутно све чуло када је балерина прекрила пешкиром камеру, па ју је извређао и напустио журку. Потом је дошао до камере и показао папир не којем је писало "свирај крај" и изашао. Али Голубовић није одмах отишао са имања, прво се поздравио са животињама и онда је кренуо ка капији. Затим је прескочио капију и кратко стајао близу ограде. Убрзо се појавио аутомобил. "Добро је, стигао сам на време! Не можеш да ми побегнеш", рекао је човек излазећи из аутомобила, а Кристијан му је рекао да је пукао и да не може више, пише Ало. "Немој, брате, молим те, због Жељка и Милице. Немој то да радиш. Ти си најачи играч напољу", поручио му је човек. "Знам, али не могу више. Чуо сам нешто од ванземаљаца, а ова будала ми се накачила, прича неке глупости", рекао је Кристијан, али се изгледа после разговора предомислио и вратио на имање. Farma 6/Kristijana je udarila Balerina i doslo...by zadkostellbokizadko
Прочитајте још:ДРУГА ЈЕ У ЗАГРЉАЈУ: Кристијан добио нову балерину! (ВИДЕО)КАРЛЕУША ПРОВОЦИРА ТУРКЕ: Овај еротски аутфит би распаметио сваког! (ФОТО)
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА