Најновије

ПРЕПИСКА СА ЗОРАНОМ ЗБОГ РИАЛИТИЈА: Рада улази у Парове?!

Радмила Матић (35), која се нашла у жижи јавности због преписке за Зораном Марјановићем, мужем убијене певачице Јелена Марјановић, преговара о уласку у ријалити "Парови".

Рада Матић (Фото: Друштвене мреже)

Да је за стицање славе у Србији довољно бити склон скандалима или полицијски доушник, показао је и случај ове Коцељевке.
Након што је дебитовала на ТВ "Пинк", Ради су почела да се "отварају врата" славе. Она би сада могла да уђе у популарни ријалити "Парови".
- Радин медијски наступ је примећен. Слава јој се осладила - открива добро обавештен извор, док продукција "Хаппy ТВ" не жели ни да демантује ни да потврди ову информацију.
- Не откривамо планове јер желимо да гледаоце обрадујемо новим изненађењима - помало мистериозан био је Миломир Марић, главни уредник "Хепија".
- Ради се допало да буде популарна и прија јој што је коначно постала позната личност. Иако је захтевала да јој се лице током тв гостовања замути, поносно је позирала фото - репортерима после емисије - навела је Радина блиска пријатељица.
Можемо да очекујемо да ћемо Раду М. од јесени да гледамо на новој "Фарми", с обзиром да је њено гостовање на телевизији било једно од најгледанијих тих дана. А шта поручују Зоранове обожаватењке Ради, прочитајте ОВДЕ!
Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА