Најновије

МИХАЈЛОВИЋ: Влада ће бити формирана у законском року

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да очекује да влада буде формирана у законском року, а за себе каже да ради исто као што је радила пре избора 24. априла.

Зорана Михајловић (Фото: Јутјуб)

- Очекујем да, како мандатар Александар Вучић каже, влада буде формирана у законском року. Радим исто као што сам радила пре 24. априла - каже Михајловић у интервјуу за Политику.
На констатацију да говори као да ће остати у влади и на питање да ли остаје на својој функцији, она каже да је са мандатаром разговарала "о плановима у области инфраструктуре", али да нису "конкретно говорили о томе ко ће за шта бити министар".
На питање зашто влада досад није формирана, Михајловићева каже да претпоставља да мандатар тражи најбољи могући тим, пошто је доста изазова пред нама и много озбиљног посла. 
Коментаришући питање да ли је за СНС добро да СПС буде у опозицији, Михајловић каже да и даље стоји иза свега што је говорила о Ивици Дачићу и СПС-у.
- Нисам променила мишљење, али кад погледам остале странке у парламенту заиста мислим да је СПС најмање лош. Добили смо поверење грађана, и то након тешких реформи које смо спровели и то поверење нећемо прокоцкати. Докле год тако будемо радили за нас није проблем да ли ће неко да буде или не буде у опозицији - каже министарка.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА